CONILL ROSTIT AMB FRUITES DEL BOSC
½ conill
150 g de fruites del bosc
100 ml de brou de carn
200 g de xampinyons
1 cullerada de mel
1 copa de cervesa
Farina d’ametlla
Pebre negre
Oli d’oliva
Sal
Tallem el conill a trossos, el salpebrem i el rostim
uns minuts en una cassola amb un raig d’oli. A mitja cocció afegim les fruites
del bosc i els xampinyons, pelats i tallats a trossos. Quan hagin passat uns
minuts retirem les fruites del bosc.
Un cop tretes les fruites, deixem acabar de
coure el conill fins que el tinguem al nostre gust.
Les fruites del bosc les tenim al got de la
batedora, triturem, hi afegim una cullerada de mel, la copa de cervesa i el
brou de carn, ho aboquem a la cassola. Remenem i deixem reduir una mica,
passats uns minuts, acabem lligant la salsa amb la farina d’ametlla,
rectifiquem de sal si fes falta.
Per servir, emplatem el conill i els
xampinyons, acabem escampant una mica de la salsa de fruits vermells per sobre,
acompanyant amb alguna fruita.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada