Passa al contingut principal

Entrades

Destacats

FIDEUADA AMB CANANES, POPS I LLAGOSTINS

INGREDIENTS 6 cananes 4 pops mitjans 6 llagostins 400 g de cloïsses Fideus Fumet de peix 1 ceba petita 1 tomàquet madur Oli Sal Formatge ratllat El fumet el tenia al congelador preparat anteriorment, d’una altra preparació, i he aprofitat en escalfar-lo per posar-hi els caps i les pells dels llagostins. Netegem les cananes i els pops, ho tallem tot a trossos d’uns dos centímetres i reservem, així com les carns dels llagostins. Les cloïsses, les obrim al vapor, ja que no correrem el perill que ens espatllin els fideus suposant que portessin sorra, i així també ens va bé per poder treure-les de la clova, si el brou ens surt molt net com és d’esperar, podem ajuntar-lo amb el fumet que tenia reservat. En una paella posem un bon raig d’oli hi aboquem les cananes tallades a cuadrets d’uns dos centímetres, la portem al floc, que tindrem molt suau i deixen coure durant uns 15 o 20 minuts fins que deixin anar la seva aigua. Passat el temps retirem del foc i re

Entrades més recents

LLUÇ L'ONDARRESA AMB PEBROTS DEL PIQUILLO