PASTÍS DE POMA I PANSES DE CORINT


INGREDIENTS

200 g. farina
200 g. sucre
3 ous
1 paquet llevat Royal
100 g. mantega
2 pomes Golden
50 g de panses de Corint, sense llavors
½ got de Moscatell

Posem les panses amb remull amb moscatell, fins que les tinguem ben rehidratades. Reservem el Moscatell que ens a sobrat.

Pelem les pomes i les tallem a quadradets petits. Reservem.

A un bol batrem els ous, després, hi barregem la farina, el sucre i el  llevat.

Mentrestant desfem la mantega al foc, i l’afegim al preparat anterior, posem la poma que hem tallat petita, remenem fins que ens quedi tot ben incorporat, afegim les panses que ja tindrem rehidratades i tornem a remenar, perquè s’integrin molt bé tots els ingredients.

Posem a coure al forn, que hem preparat a 200 ºC uns 20 minuts o fins que al punxar-lo la punta del ganivet ens surti neta.

Quan estigui cuit, el pintem amb una mica de melmelada de préssec aclarida amb un parerll  de cullerades del Moscatell que ens a sobrat.

Deixem refredar completament, i ja el podrem desemmotllar. .

 

 

 

Comentaris

Entrades populars