dilluns, 31 d’agost de 2009

La botifarra de perol


Tornem a la vida normal desprès de unes vacances per Praga. I per descansar de les vacances uns dies entre el Ripollès i la Garrotxa, on he fet una descoberta molt agradable
Feia tems que buscava i provava diferents botifarres de perol, que amb recordes quan a casa els pares feien l’embotit, i guardaven el suc de bullir les botifarres per escalfar-ne algunes a la hora de sopar, per fi aquestes vacances vaig trobar una petita parada a la plaça del mercat d’Olot on vaig trobar “la botifarra de perol”.
Com que no tenia el suc de bullir les botifarres, vaig posar amb una olla aigua a bullir, una mica de sal, uns grans de pebre i el greix del pernil, escalfant la botifarra de perol, sencera i encara lligada pels extrems, uns dos minuts.Acompanyada de un tomàquet amanit acabat de collir del hort, i una bona llesca de pa, amb va retornar el gust perdut, pro no oblidat de la meva infantesa.

4 comentaris:

  1. Ja tornem a ser tots aquí .
    Jo tinc un marit que a més de fer pa , també fa botifarra del parol.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. La teva taula deu ser com un somni “el pa acabat de fer i la botifarra de perol calenta” je je je je.

    ResponElimina
  3. Has estat a la terra de la botifarra, com aquestes cap, uppss. Salut!!!!!!

    ResponElimina
  4. En general a tota la província de Girona, fan botifarra de perol, algunes molt bones i altres no tant.

    ResponElimina