TIMBAL D`ANXOVES
Desprès d’unes merescudes vacances tornem a la feina i a la cuina.
INGREDIENTS
1 pot d’anxoves amb oli
3 pebrots vermells
3 tomàquets madurs (però forts)
1 gra d’all
Vinagre
Sal
Sucre
Oli d’oliva
Amanida variada
Escalivem els pebrots com tinguem costum de fer-ho, els deixem refredar un mica i els pelem. Reservem la polpa d'un pebrot i els altres dos els tallem a tires primetes.
Pelem un tomàquet, traiem la grana i tallem a daus petits, els posem a un bol amb l’all picat molt petit, oli d’oliva, una cullerada de vinagre, salem una mica, remenem i deixem macerar uns quinze minuts.
Escorrem les anxoves del seu oli, i les posem a la part interior d’un motllo dels que tinguem per emplatar si pot ser rodó millor. En el buit que ens queda al centre, posem els pebrots tallats a tires, aplanant una miqueta. Reservem a la nevera.
Pelem els altres dos tomàquets i tallem fent unes barquetes. Reservem
Per la vinagreta: amb les restes del tomàquet i la polpa del pebrot que tenim reservat, hi posem una mica de sal, una mica de sucre, unes gotes de vinagre, triturem i ho lliguem amb oli d’oliva.
Per servir, a un canto del plat posem el timbal d’anxoves i pebrot, a sobre l’amanida, reguem amb la vinagreta, i les barquetes de tomàquet al costat.
Benvinguda de nou Sión,
ResponEliminaEspero que hagin anat bé aquests dies de desconnection! ;)
Aquest timbal és tota una obra d'art! Preciós i d'un gust extraordinari! Exquisites les anxoves amb aquesta vinagreta! Mmm! :)
Moltes petons per tu i en Miquel,
Marina
T'ha quedat impressionant, l'hauré de provar a casa, no m'hi podré resistir!
ResponEliminasaludos sion,bién retornada de nuevo a tu blog, además con un timbal de anchoas magnífico, saludos paco
ResponEliminaQuina bona pinta aquest timbal, ha de ser boníssim, a més és molt saludable :)
ResponEliminasalutacions !
Sión,
ResponEliminaBentornada, i ho fas amb un plat presentat de manera esplèndida.
Salut!
Sión i Miquel; sigueu benvinguts de nou.
ResponEliminaI quina tornada... amb quin "so" .... un "redobla" de timbals... que de ben segur sonen - bé sonaven- d'alló be de be.
Que vagi de gust Sión i Miquel¡¡ :-D
Molt ben tornats a casa!, ja us trobava a faltar (i no és mentida).Comenceu el nou curs amb una recepta que em cruspiria ara mateix, ja que tot el que hi ha és boníssim!Una abraçada, espero ens trovem ben aviat en alguna classe!
ResponEliminaMmmmmm! les anxoves, el tomàquet... tot és tant bo.
ResponEliminaGenial
Vens forta de les vacances Sion amb aquest timbal que em sembla molt bó.
ResponEliminaPetons.
La combinació em sembla excel.lent i el millor és que significa que a partir d'ara ens regalaràs més entrades jeje.
ResponEliminaUn plat ben abellidor, fresquet i saborós, per aquest estiu tan llarg...que dura més...que les vacances!
ResponEliminaUna abraçada
Benvinguts, us trobavem a faltar.
ResponEliminaTot un luxe aquest timbal, amb uns bons ingredients, queda fantàstic.
Petonets
Me alegro que ya estes de vuelta,y mas con este plato tan rico que nos presenta,las anchoas me gustan mucho.
ResponEliminaBesets.
Sion,
ResponEliminaBenvinguda novament. Aquest timbal d'anxoves pinta fantàstic.
Una abraçada
Marina
ResponEliminaA estat una desconnection total :)
Moltes gracies.
Aquest es un plat ideal per l’estiu
Petonets
Visc a la cuina
Es un plat refrescant i molt gustos si el proves ja veuràs
Petonets
Paco
Moltes Gracies
Una abraçada
Laura (Recetas Trucos y Tips)
Com molt be dius es a mes a mes saludable
Petons
Els fogons del pare
ResponEliminaMoltes gracies
Una abraçada
Josepb.
Moltes gracies pel redobla de timbals
Una abraçada
Mercè
Moltes gracies, nosaltres també teníem ganes de tornar (al bloc, a treballar no tant).
Fins ben aviat.
Petons
Silvia A.
Crec que es un plat amb molt bona combinació de sabors
Petonets
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaLa cocinera de Betulo
ResponEliminaAquet estiu ha estat molt gratificant, tornem amb molts ànims.
Petons
Starbase
Moltes gracies
Una abraçada
Queti B
Tens molta raó.
Petonets
Carmen (Dulces Bocados)
ResponEliminaMoltes gracies.
Es un plat fantàstic per al estiu.
Petons
Mesilda
Moltes gracies.
Si t’agraden les anxoves es fabulós el conjunt.
Petonets
Josep
Moltes gracies
Una abraçada
Fascinante presentación. Eres na artista de cocina te felicito. Debe estar todo sabroso.
ResponEliminaUn saludo :)
Benvinguts! Mica en mica tots anem tornant de les vacances i recomençant amb les receptes del blog... vosaltres heu començat amb una recepta refrescant i d'una presentació fantàstica.
ResponEliminaQuina recepta més rebona!!! T'ha quedat amb un aspecte molt i molt abellidor!!! Sembla de restaurant. Això d'usar motlles per a col·locar-hi els ingredients em sembla una idea encertadíssima. Salutacions
ResponEliminaBenvinguda!! has retornat amb una recepta espectacular...petonets
ResponEliminaMari
ResponEliminaMuchas gracias
Besos
Gemma
Si, d’acabat la bona vida i tornem al dia a dia
Petons
Francesc
Els motlles es un bon invent, doncs envelleixen els ingredients.
Una abraçada
Mª Jose-Dit i Fet
Moltes gracies
Petons
Quina recepta més maca per celebrar la vostra tornada.
ResponEliminaTots ens anem incorporant de mica en mica a la "dura realitat" de tornar a treballar i al nostre món blocaire.
ben tornats
PTNTS
Dolça
Tots anem incorporant-nos de mica en mica a la normalitat, tot i que jo soc dels que ja em venia de gust tornar a l'activitat... Gran presentació la del timbal!.
ResponEliminaSenzillament deliciós!
ResponEliminaPetons
Me quedo con la receta, pero sobre todo con la presentación un 10.
ResponEliminaSaludos
Que bona idea, i que senzill de preparar. Una recepta saborosa, saborosa
ResponEliminaUn fantàstic plat d'estiu!
ResponEliminaFàcil de preparar i refrescant.
Felicitats per la presentació.
Que rico verte de vuelta, como siempre tus recetas deslumbrantes, esta tapa es una delicia.
ResponEliminaBesos y buen finde!
Hola Sión! poc a poc anem tornant!! aquesta recepta me la guardo per quan obri els pots d'anxova que vaig fer... que ja tinc ganes de veure si m'han sortit bé! sinó, el provarem igual té molt bona pinta!
ResponEliminaBenvigunts. Veiem que les vacances han anat bé perquè arribes amb una recepta suculenta. Petons.
ResponEliminaSe m' acut que aquest timbal deu anar bé per fer passar una mica la depre de tornar a la normalitat després de les vacances... Ha de ser deliciós..
ResponEliminaDolça
ResponEliminaSi, no queda mes remei que tornar al dia a dia, així gaudim mes les vacances
Petons
Ricard Sampere
Desprès de recarregar les piles es torna amb nous ànims.
Una abraçada
La Quinta del Luculus
Senzillament gracies
Molts petons
Crismas
Un buen plato entra primero por la vista
Besos
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaEl Oteador de los Mercados
ResponEliminaMolts cops lo mes senzill es lo mes gustos
Petons
Receptas.cat
Moltes gracies
Petons
Kako
Muchas gracias
Besos
Teresa
ResponEliminaEstem a la espera del resultat de les anxoves, amb el teu permís tinc la recepta anotada, es un plat molt resulton.
Petons
La cuina vermella
Moltes gracies
Petons
ANNAFS
Tens raó es qüestió de buscar algun plat per passa la depre.
Petons
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaComo hemos vuelto de las vacaciones,eh!Que maravilloso timbal,nunca lo hice con anchoas y me parece exquisito,aparte de esa estética y linda presentación.
ResponEliminaUn saludo
Silvia
ResponEliminaPuesto en la mesa quedas muy bien, y puedes ponerlo un día de celebración.
Me alegra que te haya gustado.
Besos
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina