dilluns, 1 d’agost de 2011

GELAT DE KIWI



INGREDIENTS

300 g de kiwis sense la pell
300 g de formatge fresc o Philadelphia
100 g sucre
Unes gotes d’essència de vainilla

Pelar els kiwis, trossejar-los i posar-los al got de la batedora, afegim el formatge, el sucre i la essència de vainilla. Triturem fins que tinguem una crema molt fina. Tenim que procurar que tots els ingredients estiguin freds de la nevera.

Preparem la geladora, traiem la cubeta que tindrem al congelador, muntem la part interior, aboquem el preparat i la posem en marxa, deixem uns 45 minuts i ja el tindrem llest, no quedarà tan congelat com altres gelats, aquest queda més cremós.

Si no ens l’hem de menjar enseguida, el podem guardar al congelador amb la mateixa cubeta, traient-li la tapa  però protegint-lo amb paper film.

9 comentaris:

  1. No l'he provat mai, però me l'estic imaginant al paladar, i això ha de ser mooolt bo, amb un puntet astringent...
    Petonss! ;)

    ResponElimina
  2. Apa quina bona idea. Gelat de kiwi... A pendents.
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Ostres, de kiwi! Crec que no n'havia vist mai cap, ha de ser molt i molt bo!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. A l'estiu només menjaria gelats... A la classe pràctica de gelats al curs de Bellart vaig fer precisament un gelat de kiwi!
    Ara que he acabat l'stage ja me'n vaig de vacances, així que vinc a desitjar-vos un bon estiu. Que descanseu i passeu unes bones vacances!

    ResponElimina
  5. De kiwi no n'he fet mai, però ha d'estar molt bo!! el provarem!

    ResponElimina
  6. Hola!!

    muchísimas gracias por el comentario que me has dejado en el blog!
    Con tu permiso por aquí me quedo de seguidor para admirar todos los platos que salgan de tu cocina! como este precioso helado que tiene que ser una auténtica delicia!!

    Muchísimas gracias de nuevo y.... te sigo!! :)

    ResponElimina
  7. Acabatdefer
    Si t’agraden com fruita, amb gelat encara més
    Petons

    GEMMA
    Si el proves ja amb diràs
    Petons

    Elsfogonsdelabordeta
    Jo tampoc n’avia vist, però va ser una prova i amb un resultat sorprenent.
    Petons

    ResponElimina
  8. Gemma
    El meu de ben segur que ni punt de comparació amb el de Bellart.
    Ara et toca descansar, Molt bones vacances, fins la tornada
    Molts petons

    Teresa
    Esta molt bo.
    Petons

    Tito
    Gracias a ti por querer admirar mis platos.
    Un abrazo

    ResponElimina
  9. Quin gust mes original que ha de tenir... Entre àcid, dolç, cremos... Per llepar-se els dits.
    Desitjo que les vacances vagin la mar de be. Jo estic aprofintant perposar-me una mica al dia amb les. Ostres cuines.
    Petons!

    ResponElimina