dimarts, 30 de setembre de 2014

SAQUETS AMB ROVELLONS I LLAGOSTINS





Aquest cap de setmana vam trobar uns cistellet de rovellons, desprès de fer-ne una menjada a la brasa, uns quants els vaig reservar per preparar aquests saquets.

INGREDIENTS

Rovellons
8 llagostins
2 alls petits
Fulls de pasta brik
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Amb els rovellons reservats vaig preparar aquests petits mos, per el pica- pica de diumenge.

Saltegem els bolets amb una mica d’oli i una mica d’all. Reservem

Pelem els llagostins, els tallem a trossos i el saltegem amb una mica d’oli i una mica d’all. Quan els tinguem al punt els afegim als bolets. Reservem

Per preparar els saquets: estenem sobre el marbre el full de pasta brik, la partim per la meitat, a sobre de cada meitat posem una bona cullerada del preparat de bolets i llagostins, tanquem els saquets, els posem a una safata per anar al forn, que ja el tindrem preescalfat a 180º C, els deixem coure fins que els tinguem daurats.

Molt de compte perquè es couen molt ràpidament.


8 comentaris:

  1. Buena idea y ademas de sabroso crujiente en boca.

    ResponElimina
  2. Bona combinació, ben fàcils i segur que boníssims!!

    ResponElimina
  3. La combinació de sabors i textures m'encanta. Un mar i muntanya molt original i vistós!

    ResponElimina
  4. la pista brick li queda genial!! perquè m'agrada tan!!? petons

    ResponElimina
  5. Unes mossegades boníssimes, molt bona combinació!

    ResponElimina
  6. Quins saquets més xulos!!! I què bons!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina