TALL FRED DE CARN D’OLLA AMB AMANIDA




Quan preparo brou generalment en faig una olla grossa per preparar sopes unes quantes vegades, que després van al congelador per poder-les anar utilitzant.

Amb la carn que queda després del primer dinar, he preparat aquesta terrina de carn d’olla, que també ha anat al congelador per altres entrants com aquest. 

INGREDIENTS 

Carn de gallina i de pollastre
Carn de xai i de vedella
Orella i peu de porc
Pilota
Botifarra negra
Enciam

Desossem totes les carns que ens han sobrat de la carn d’olla, tant les parts magres com les més gelatinoses. Traiem la pell a la botifarra negra. Escalfem totes les carns al forn o al microones.

Disposem un motlle tipus terrina, el folrem amb paper film transparent. Col·loquem a dins les diferents carns, procurant intercalar la botifarra negra i les parts més gelatinoses, per assegurar la perfecta quallada del tall fred.

Traiem el tall fred del motlle i, amb l’ajut d’una talladora elèctrica, en fem tres talls prims per cada comensal.

Netegem l’enciam, l’amanim i reservem.

Estenem els tres talls fins de carn d’olla, repartim un buquet d’amanida i l’enrotllem com un caneló.

Repartim els tres canelons a cada plat i acompanyem amb una mica més d’amanida.


Comentaris

Entrades populars