PÈSOLS AMB PEUS DE PORC I GAMBES

INGREDIENTS

4 meitats de peus de porc
½ K de pèsols sense tavella
8 gambes
2 cebes mitjanes
1 got de cervesa
Aigua
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc

Els peus de porc els he comprat bullits. Per desossar-los els emboliquem amb paper film i els posem al microones uns dos minuts, llavors ens serà fàcil traure’ls-hi els ossos. (És important embolicar-los amb paper film perquè espeteguen molt). .Els partim per la meitat, ens quedaran 8 trossos i reservem

A una cassola posem oli, mentrestant s’escalfa, ratllem les cebes, quan les tinguem les aboquem a la cassola, salpebrem i deixem confitar lentament. Anirem remenant de tant en tant.

En el moment que tinguem la ceba confitada, afegim els pèsols remenem perqué quedin ben integrats, avoquem la cervesa, deixem que s’evapori l’alcohol i afegin aigua que gairebe els cobreixi. Quan comenci a bullir afegim els peus i deixem coure fins que tinguem els pèsols cuits al nostre gust.

Al moment d‘emplatar, portem una paella al foc, posem unes gotes d’oli i saltem molt suaument les gambes.

Per servir, al plat posem els pèsols 3 trossos del peu de porc i dues gambes i salsem una mica.

 

 

 

Comentaris

Entrades populars