Bunyols de botifarró de ceba

Ingredients    

2 botifarrons de ceba
150 g de farina de tempura
200 ml d’aigua
Oli d’oliva
2 pebrots del piquillo confitats

Posem aigua a una olla, la portem al foc fins que comenci a bullir.

En aquest punt apaguem el foc i posem els botifarrons, l’hi deixem durant u40 minuts.

Passat el temps els traiem, els eixuguem amb paper de cuina, els traiem la pell procurant retirar molt bé tota la carn, que la posarem en un bol per refredar-la.

Col·loquem la farina en un bol, afegim l’aigua i remenem molt bé, fins aconseguir una tempura fina,

Posarem una paella amb una bona quantitat d’oli, perquè es vagi escalfant mentre preparem les boletes de botifarró.

Anirem submergint les boletes a la tempura i passant-les després a la paella de l’oli calent. Seguirem aquests passos amb totes les boletes.

En treure els bunyols de la paella, els posem sobre paper absorbent.

Acabem posant a sobre una tira de pebrot del piquillo i una gota de maionesa

 

 

.

 


 

Comentaris

Entrades populars