PASTIS PER EL MEU ANIVERSARI


Aquesta és la tercera celebració, el meu aniversari i aquí tenim el pastís que amb la gran col·laboració d’en Miquel, perquè encara no puc estar a la cuina.

INGREDIENTS

1 pa de pessic del nostre forn de confiança

PER A LA COBERTURA DE XOCOLATA

1 rajola de xocolata amb llet de Nestlé postres
½ tasseta de llet
Una mica de xocolata blanca
I nou de mantega
Uns maduixots partits per la meitat

Posem una cassola amb aigua a escalfar, sense que arribi a bullir. Trossegem la xocolata, la posem a un cassó amb la llet i la mantega, el posem dins la cassola per desfer la barreja al Bany Maria, anirem remenant fins que comprovem que ja la tenim al punt.

(Aquesta feina la va fer el Miquel i jo vaig recobrir el pastís amb la xocolata i la decoració)

La deixem temperar uns moments. Anirem posant xocolata per sobre fins a aconseguir tenir-lo totalment recobert.

Quan el tinguem recobert, el posem a la nevera, mentre desfem una mica de xocolata blanca, l’aboquen en un biberó i anirem fent ratlles per sobre de l’altra xocolata amb llet.

Per posar-hi els maduixots, anirem posant una mica de xocolata amb llet a la parta tallada i els enganxem al pastís.



 

Comentaris

Entrades populars