CREMA D’ESPÀRRECS AMB PERNIL


 Com cada any, hem comprat 1 caixa d’espàrrecs de Novillas, en pelar-los per poder coure’ls a baixa temperatura, he aprofitat la part del peu que és més estellós i es desestima, per preparar aquesta crema. Que ha quedat boníssima. 

INGREDIENTS

52 peus d’espàrrec d’uns 3 cm 
1 porro la part blanca
Sal
Pebre blanc molt
Pernil ibèric

Amb un ganivet prim pelem els peus dels espàrrecs.

Petem i tallem la part blanca del porro.

Portem una olla amb aigua al foc, quan comenci a bullir, afegim un polsim de sal i una culleradeta de cafè de pebre blanc, els peus dels espàrrecs i els trossos de porro. Deixem que bulli durant uns vint minuts.

Passat el temps, escorrem les verdures, triturem i passem per un colador de malla fina, afegim una mica de l’aigua de la cocció si fes falta.

Tallem el pernil a tires primetes i reservem.

Podem servir-lo calent o fred, és igual de bo.

Per servir al plat posem la crema d’espàrrecs i escampem les tires de pernil per sobre. Bon profit.

 

Comentaris

Entrades populars