PETITS MOS DE SARDINA, MASCARPONE I PEBROT VERMELL
Pebrot
vermell
Formatge mascarpone
Ous vermells de Salmó
Ruca
Barra de torrat
Formatge mascarpone
Ous vermells de Salmó
Ruca
Barra de torrat
Obrim la llauna de les sardines, les anirem posant en un plat perquè deixen anar l’oli que puguin portar.
Tallem la barra de pa a trossets d’uns 8-10 cm, els torrem i reservem.
Netegem la ruca, l’amanim, l’escampem per sobre del plat i reservem.
Per muntar el petit mos, sobre el pa posem unes tires de pebrot vermell i una mica de formatge, la sardina, i posem més formatge per sobre de la cua de la sardina.
Acabem posant una culleradeta d’os de salmó per sobre e la sardina.
Ja podem posat el petit mos sobre la ruca, farem aquests passos amb tots els petits mos.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada