COSTELLÓ DE PORC AMB LLIMA I GINGEBRE

 

INGREDIENTS

8 trossos de costelló
1 cullerada de mel
1 llima (el suc)
40 g de quètxup
½ got de cervesa
1 ceba
2 grans d’all
12 g de gingebre
200 g de xampinyons petits
Oli d’oliva
Sal

Trinxem els alls, tallem les cebes a la juliana.

En un bol posem la ceba, l’all, la cervesa, el quetxup, la mel, el suc de llima i la pela de mitja llima ratllada, i un bon raig d’oli, remenem perquè quedin ben incorporats tots els ingredients.

Posem el costelló en una safata pel forn, salpebrem i afegim tot el preparat anterior.

Saltegem els xampinyons amb una mica d’oli i reservem.

Portem la safata al forn que ja el tindrem escalfat a 180 ºC, i deixem coure durant una hora, girant-la de tant en tant. Si fes falta la deixem una estona més.

Passat el temps afegim els xampinyons remenant per integrar-los bé

Quan la tinguem gairebé al nostre gust engeguen el gratinador per donar-li el toc daurant i caramel·litzat.

Per servir posem la costella, uns xampinyons i salsem.



 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars