CONILL ROSTIT AMB CAMAGROCS


INGREDIENTS

1 conill                                                         
Camagrocs
4 grans d’all
1 got de vi blanc
4 fulls de gelatina neutra
Sal
Pebre negre

Trossegen el conill i salpebrem.

Els camagrocs els tenia congelats d’aquesta temporada. Trets del congelador el dia abans i deixats descongelar a la nevera. Salpebrem-los i reservem.

Posem a rehidratar la gelatina amb aigua freda.

Posem una cassola amb un raig d’oli, hi afegim el que han deixat els camagrocs, i la portem al foc, quan el tinguem calent anirem posant-hi els trossos de conill fins que els tinguem daurats per tots costats.

En aquest punt, hi afegim el vi blanc, els alls pelats i les fulles de gelatina que tindrem rehidratades, que ens lligaran la salsa. Deixem coure a foc mitjà, ni molt baix ni molt alt.

Anirem bellugant la cassola de tant en tant, veurem com es va lligant la salsa. Ha de coure gairebé uns cinquanta minuts, ara és el moment d’afegir-hi els camagrocs, deixar uns deu minuts més.

Emplatem el conill, els camagrocs hi salsem.

 

 

Comentaris

Entrades populars