SÉPIA A LA MARINERA

INGREDIENTS

1 sèpia gran
8 llagostins
200 g de cloïsses
3 grans d’all
4 tomàquets madurs
1 ½ got de cervesa
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Netegem molt bé la sèpia, reservant la salsa.

Tallem la sèpia a daus de la mida que ens agradi salpebrem i reservem.

Posem les cloïsses en un bol amb aigua i afegim un bon grapat de sal, les hi deixem fins al moment de ferles servir.

En una cassola posem un bon raig d’oli, els alls trinxats i sofregim una mica.

Afegim els tomàquets ratllats ben fins, deixem coure uns minuts, hi aboquem la sèpia tallada a trossos, reguem amb un got de cervesa, baixem el foc i tapem, deixem coure uns trenta minuts.

Mentrestant posem la salsa en un bol, amb un got d’aigua, i remenem molt  perquè se'ns incorporin molt els dos ingredients. Ara és el moment d’afegir-la a la cassola.

Traiem les cloïsses de l’aigua amb sal, les esbaldim i les posem en una paella amb l’altre mig got de cervesa, tapem la paella la portem al foc i esperem que se’ns obrin. Reservem

Quan tinguem la sèpia gairebé cuita, posem els llagostins a la cassola, passats uns moments hi aboquem les cloïsses i el suc que han deixat, remenem tot el conjunt i deixem coure uns cinc minuts i ja podrem portar-ho a taula.

 






Comentaris

Entrades populars