BRACETS DE POLLASTRE AMB SALSA D’AMETLLES


 
INGREDIENTS
 
12 bracets de pollastre
1 ou
Pa ratllat
3 cullerades de maionesa
35 g d’ametlles torrades
Oli d’oliva
Sal

Traiem la pell als bracets, amb un ganivet raspem una mica la carn per ferla baixar, des de la part més fina fins al més ample, de tal forma que quedi tota junta al final de l’os.

Aplatem tota la carn que hem baixat, fent-ne una bola al final, imitant un caramel amb pal.

Salpebrem els bracets, els arrebossem passant-los per ou batut i pa ratllat.

Els fregim amb oli calent, fins que els tinguem daurats al nostre gust.

Mentrestant preparem la salsa d’ametlles, triturem ben fines les ametlles i les barregem amb la maionesa, remenen perquè ens quedin ben integrats els dos ingredients.

Servirem els bracets acompanyats d’un bol amb la salsa d’ametlles.

Comentaris

Entrades populars