dilluns, 11 de juliol de 2016

CONILL A LA SALSA D’ALLS NEGRES



INGREDIENTS

1 conill
1 cap d’alls negres
2 gots de cervesa
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Tallem el conill a talls no gaire grossos i els salpebrem.

A una cassola amb oli, enrossim els talls de conill per tots costats.

Quan els tinguem tots enrossits, els tornem a la cassola, hi aboquem la cervesa, deixem, reduir una mica, tapem, deixem coure a foc moderat una mitja hora.

Mentrestant preparem els alls, els pelem, aixafem amb una forquilla amb una mica del suc de la cassola, els donem un toc de batedora perquè ens quedin ben desfets, serà més fàcil per integrar-los a la cassola.

Passat el temps, aboquem el preparat dels alls a la cassola, remenem bé, si fes falta podem posar-hi una mica d’aigua, deixem coure a foc moderat fins que tinguem la carn del conill al nostre gust.


5 comentaris:

  1. Recepta apuntada! M'agrada molt el conill i aquesta salseta deu ser...una perdició!
    Petonets i bona setmana!
    Olga

    ResponElimina
  2. Celebro que t’agradi Olga, el conill amb aquesta salseta es molt bo!!!
    Petons i bona setmana

    ResponElimina
  3. Ostras Sión! Fa salivera aquest plat! A mi m'encanta el conill i amb aquesta salseta...ummmm
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es la primera vegada que l’he fet així i no serà l’ultima esta boníssim GEMMA!!
      Petons

      Elimina
  4. Uy quina bona pinta, jo també m'apuntaria amb un trosset de pa!!

    ResponElimina