CARPACCIO DE CAP DE SENGLAR AMB LLAGOSTINS



Aquesta recepta me la va enviar, La Casa Noguera i em va semblar molt bona com a pica- pica i realment o estava. Doncs aquí la tenim, molt fàcil.   

INGREDIENTS 

5 talls de cap de senglar
6 llagostins
1 culleradeta de tàperes 

PER A LA SALSA 

40 g de mantega
Suc de llimona colat
1 cullerada petita de Bovril
2 cullerades d’aigua calenta

Posem el cap de senglar al plat de presentació.

Pelem els llagostins i els marquem en una paella amb unes gotes d’oli i un polsim de sal. Quan els tinguem al punt els posem sobre del fiambre.

Posem en aigua les taperes per llevar-lis la sal. 

PER A LA SALSA: En una paella desfem la mantega. Després afegim el suc de llimona, el Bovril diluït en aigua calenta, procurant que redueixi una mica.

Escampen les tàperes per sobre i aboquem la salsa com amaniment.




Comentaris

  1. Celebrem que t'agradés la recepta! Gràcies per enllaçar-nos i endavant amb el blog!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracias per les vostres receptes que son molt bones!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars