“TÀRTAR” DE SALMÓ SOBRE CARXOFA CONFITADA




INGREDIENTS

250 g de salmó fresc
Ous de Mújol
Carxofes
Oli d’oliva
Sal

INGREDIENTS PER MARINAR EL SALMÓ

1 cullerada sopera de salsa d’ostres
2 cullerades soperes d’oli de sèsam
3 cullerades soperes de vinagre d’arròs
Un raig d’oli d’oliva

Netegem les carxofes, deixant les fulles blanques amb els cors, tallem les puntes.

Les posem a un cassó, les cobrim d’oli i les portem al foc molt suau per confitar-les, sense que arribin a bullir, fins que siguin ben tendres. Reservem

Tallem petit el salmó, el posem en un recipient, afegim els ingredients pel marinat, reservem fora de la nevera durant uns 15 minuts.

Mentrestant traiem les carxofes de l’oli, les partim per la meitat i les posem sobre paper absorbent per recollir l’accés d’oli que puguin portar.

Aboquem el tàrtar a una escorredora fina, perquè no ens deixi anar el suc del marinat al plat.

Per servir, posem les meitats de carxofa, farcim amb el tàrtar de salmó i acabem amb una cullerada d’ous de Mújol.

Comentaris

Entrades populars