AMANIDA DE LLENTIES I TONYINA

 

Durant mig any he tingut la cuina tancada per problemes de salut, ara que ja m’estic recuperant bé, he començat a preparar alguns plats fàcils i mica en mica tornaré al ritme d’abans. Gracies per la vostra paciència.
 
INGREDIENTS

250 g de llenties pardines crues
2 llaunes de tonyina
1 pebrot vermell
6 barretes de surimí
2 cebes tendres
2 ous
Sal
Oli d’oliva
 
Posem en remull les llenties en aigua freda, les deixem una mitja hora. Passat el temps les escorrem, les posem a una olla amb aigua freda i les portem al foc. Deixem bullir fins que les tinguem al nostre gust. (Es couen en uns 25 o 30 minuts).
 
Quan les tinguem cuites aboquem un polsim de sal, remenem i esperem uns moments per escórrer i les deixem refredar.
 
Mentrestant haurem fet bullir els dos ous com tinguem costum de fer-ho. Quan siguin freds en tallem un a cuadrets petits i reservem. L’altre ens servirà per decorar el plat.
 
Tallem la carn del pebrot vermell a cuadrets d’un cm., amanim i reservem.
 
Tallem les barretes de surimí a rodelles de ½ cm i reservem.
 
Netegen i tallem les cebes tendres a cuadrets de ½ cm amanim i reservem.
 
Quan hàgem de preparar l’amanida, a un bol aboquem les llenties, les amanim amb un raig d’oli, hi aboquem ingredients que tenim tallats i reservats. Remenem el conjunt i si fes falta amanim una mica més.
 
Posem l’amanida a la safata que portarem a taula, acabem ratllant l’altre ou dur per sobre.
 

 

 

Comentaris

Entrades populars