COSTELLA DE PORC AMB CREMA DE PASTANAGA


INGREDIENTS: 

600 g de costella de porc                                                                        
1 got de cervesa 
1 got d‘aigua 
½ cullerada de salsa Bovril  
3 pastanagues 
Oli d’oliva 
Pebre vermell de la Vera dolç 
Pebre negra
Pebre blanc 
Sal  
Uns raves
Fulles d’alfàbrega

Posem la costella, a una safata pel forn, pintem amb oli per tots costats, empolsinem amb sal, pebre negre i pebre vermell dolç  hi afegim l’aigua, la cervesa i la cullerada de Bovril, remenem tot el conjunt.

Portem al forn que ja el tindrem escalfat a 160 ºC, deixem coure durant unes dues hores i mitja, vigilant de tant en tant, si hi faltes líquid, podem afegir-hi una mica més d’aigua i de cervesa. També anirem girant la carn amb molt de compte. Si veiem que s’enrosseix massa aviat podem tapar-ho amb paper de plata. No em va fer falta.
 
Deixem coure la carn, fins que sigui fàcil punxar-la amb una broqueta. 
 
En aquest punt, deixem que enrosseixi una mica per cada costat.
 
Mentrestant bullirem les pastanagues, una tallada a rodanxes i les altres dues a trossos mes grossos perquè tindrem que triturar-les, amb un polsim de sal i de pebre blanc ( les bullim separades).
 
Per servir, al plat fem un llit de puré de pastanaga, posem la costella a sobre, anirem repartint la pastanaga, les rodanxes de rave i les fulles d’alfàbrega i ja el podem porta a taula.

 

Comentaris

Publicacions populars