CALAMARSONS A L’ANDALUSA

INGREDIENTS
 
250 g de calamarsons petits
1 ou
Farina de blat
2 cullerades de Maizena
1 culleradeta rasa de llevat en pols
Oli d’oliva
Sal
Llimona (Opcional)

Netegem els calamarsons, els deixem uns minuts a l’escorredora perquè perdin l’aigua que els pugui haver quedat.

En un bol batem l’ou, posem-hi un polsim de sal, afegim la farina, la Maizena i el llevat en pols. Remenem molt bé tot el conjunt. Reservem

Salem els calamarsons, els enfarinem molt bé amb les mans, quan estiguin els podem posar a una escorredora per treure l’excés de farina. Un cop els tinguem passats per la farina els aboquem al bol amb l’ou i farina. 

A una cassola una mica fonda posem abundant oli per fregir-los. Quan el tinguem ben calent, hi abocarem els calamarsons d’un a un. De tant en tant els mirarem per veure si ja estan dauradets i cruixents, anirem fent aquesta operació fins que els tinguem tots cuits.

Quan traiem de la paella els anirem posant sobre paper absorbent.

Per servir els podem acompanyar amb uns talls de llimona.

 



Comentaris

Entrades populars