PASTÍS PER EL 4t ANIVERSARI DE L'ONA

La nostra neta petita és una aficionada dels Unicorns i pel seu aniversari volia aconseguir fer-li el pastís adient la seva afició, vaig trobar tots els elements per la decoració del pastís, i ho vaig aconseguir amb escreix. Aquí tenim el resultat      

INGREDIENTS 

3 ous
250 g de sucre
125 ml.de crema de llet de 35º
220 g de farina
1 sobre de llevat
1 cullerada sopera de mantega
135 ml d’oli d’oliva
1 llimona
150 g de cabell d’àngel

PER A LA COBERTURA DE XOCOLATA

 2 rajoles de xocolata blanca Nestlé
½ tasseta de llet
1 nou de mantega
Floretes de sucre
Lacasitos
 
A un bol batrem els ous i el sucre, quan els tinguem escumosos hi afegim la crema de llet, continuem batent fins que tinguem, llavors hi barregem la farina i el llevat, que ja tindrem tamisats, continuem remenant per incorporar molt bé tot el conjunt.

Mentrestant desfem la mantega al foc, que l’afegirem al preparat juntament amb l’oli, tornem a remenar, ara és el moment d’afegir-hi la pell i el suc de la llimona, remenem i finalment, hi incorporem el cabell d’àngel, tornem a barrejar molt bé tot el conjunt perquè la confitura quedi ben integrada.

Preparem el motlle, l’untem amb mantega, empolsinem amb farina i ja podem posar-hi tota la barreja que tenim preparada.

Portem el motlle al forn, que ja el tindrem preescalfat a 200 ºC, durant uns vint-i-cinc minuts o fins que en punxar-lo la broqueta ens surti neta.

Deixem refredar, el desemmotllem i posem sobre una reixeta.

Mentre se’ns refreda el pastís, aprofitem per preparar la cobertura de xocolata, posem una cassola amb aigua a escalfar, sense que arribi a bullir. Trossegem la xocolata, i la posem a un cassó amb la llet i la mantega, el posem dins la cassola per desfer la barreja al bany Maria, anirem remenant fins que comproven que ja la tenim al punt.

La deixem temperar uns moments. Després anirem posant xocolata per sobre fins a aconseguir tenir-lo totalment recobert.

Deixem que la xocolata agafi cos, per poder posar-li tots els elements decoratius per aconseguir el pastís Unicorn.

 

 

 

 

 




Comentaris

Entrades populars