ÀNEC A LA TARONJA

INGREDIENTS

2 ales d’ànec confitades 
400 g de puré de patates

PER A LA SALSA DE TARONJA

250 g de cuc de taronja
20 g de vinagre blanc
50 g de sucre
200 g d’oli de confit d’ànec

Abans de Nadal vaig preparar els confits d’ànec com cada any. Aquest cop també vaig poder fer unes quantes ales d’ànec. La recepta la trobareu aqui.

Després, envasades al buit i al congelador en tenim per unes quantes menges.

Anem a la recepta: fem un caramel amb el sucre: el torrem en una paella i hi afegim el vinagre.

Deixem reduir i hi incorporem el suc de taronja colat.

Tornem a reduir fins que en quedi una quarta part.

Hi afegim el suc d’ànec i coem 5 minuts. Podem incorporar la pell de taronja tallada en juliana.

Portem les ales d’ànec al forn durant 20 minuts a 150 ºC per escalfar-les.

Emplatem l’ànec acompanyat del puré de patates i cobrim amb la salsa.

Comentaris

Entrades populars