ENTRECOT DE PORC DUROC SOUS-VIDE, AMB XIITAKES

INGREDIENTS


600 g d’entrecot en 1 peça
70 g de salsa concentrada de carn
1 tassa d’aigua
350 g de Xiitakes
Oli d’oliva
Sal
Pebre negra

Salpebrem la carn per tots costats i l’enrossim una mica en una paella amb oli d’oliva, també per tots costats.

Mentre sa tempera la carn posem la salsa concentrada de carn, en un cassó amb una tassa d’aigua el portem al foc al mínim, anirem remenant perquè es dissolgui una mica la salsa.

Quan tinguem la carn i la salsa temperades, envasem al buit els dos ingredients.

Els posem a coure al Smartvide a 90 ºC, durant 6 hores.

Passat el temps retirem i refredem.

Obrim la bossa, tornem la carn i la salsa a la paella, tapem la paella i deixem coure durant 1 hora, que anirem girant la carn de tant en tant.

Mentrestant netegem i preparem els bolets, quan els tinguem els posem a la paella i els deixem coure amb la carn fins que tinguem el preparat al nostre gust.

Per servir a la safata posem l’entrecot, els bolets i la salsa que ens queda.

Tallarem la carn a taula per repartir-la.

 




 

Comentaris

Entrades populars