VOLCA DE PATATA I ROVELL ARREBOSSAT


INGREDIENTS

400 g de patates
1 ceba
1 gra d’all
Oli d’oliva
Pebre negre
Pernil Ibèric tallat prim

PER EL ROVELL ARREBOSSAT

2 rovells d’ou
Pa ratllat
Oli de gira-sol

A una safata petita posem pa ratllat, l’all tallat ben petit i barregem molt bé.

Traiem els rovells de l'ou i els posem sobre el pa ratllat, amb les mans els tapem completament. Reservem a la nevera

Pelem les patates i les tallem a trossos, quan les tinguem, les posem a una olla amb aigua, la portem al foc i les deixem bullir fins que les tinguem al nostre gust.

Quan tinguem les patates cuites, les traiem i les aixafem amb la forquilla, les espolsem amb una mica de sal i un raig d’oli i tornem a aixafar.

Posem la patata als plats per servir simulant un volca, al centre empolsinem amb una mica de pebre negre al centre i posem uns encenalls de pernil.

En aquest punt posem al foc un cassó petit al foc amb oli de gira-sol, quan el tinguem calent amb molt de compte traiem els rovells d’un en un, el posen uns 5 segons a coure, el traiem amb una petita espàtula i el posem al centre del pernil, amb l’altra farem els mateixos passos.

Servirem immediatament als comensals.

 

 

 


Comentaris

Entrades populars