PASTÍS DE PATATA, TONYINA I XAMPINYONS
INGREDIENTS
4 patates grosses350 g de tonyina amb oli
1 ceba
300 g de xampinyons
Pebre negre
Sal
Formatge ratllat
Una mica d’escarola
Pelar i tallar les patates a trossos, posar una olla amb aigua al foc, quan comenci a bullir afegim les patates que ja tindrem esbaldides. Quan les tinguem cuites les aixafem amb la forquilla afegint-hi una mica d’oli. Reservem
Posem la tonyina en una escorredora, perquè deixi anar gairebé tot el seu oli. Reservem
Tallem la ceba a daus petits i la posem a una paella amb un raig d’oli.
Mentrestant tallem els xampinyons a la mateixa mida i salpebrem. Quan els tinguem tallats, els afegim a la ceba i deixem que deixi anar tota la seva aigua i (s’evapori tot el líquid).
En aquest punt afegim la tonyina, deixem coure un parell de minuts que anirem remenant perquè s’incorporin bé tots els ingredients.
Als plats per servir posem un cercle d’emplatar, cobrim la base amb puré de patata, a sobre una capa de la barreja amb tonyina, repetint el procés en tots els plats i acabem una capa de patata.
Escampem formatge ratllat per sobre, gratinem, acompanyem amb una mica d’amanida i ja podem servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada