BACALLÀ AMB GAVARDINA DE SÈSAM NEGRE


INGREDIENTS

2 talls de bacallà dessalats
Oli d’oliva
Un polsim de sal
10 cl d’Aigua Tònica
100 g de farina
1 g de llevat
Sèsam negre

Desfullem el bacallà què no tingui ni pell ni espines. L’eixuguem bé que no quedi gens d’aigua, perquè el contacte amb l’oli saltaria.

En un bol hi aboquem la tònica, el sèsam una mica picat, la farina, el llevat i un petit polsim de sal, remenem el conjunt fins que ens quedi una massa densa, més que una natilla.

Deixem reposar una bona estona, perquè agafi cos.

En una paella amb força oli, fregim els fulls de bacallà , passat per la tempura i els fregim. Quan els anirem traient de la paella els posem sobre paper de cuina, per recollir l’excés d’oli què puguin portar.

Emplatem i acompanyem amb una mica d’amanida.

Font de la recepta: La cocina de Jose Luis, adaptada al meu gust

 

 

 



 

Comentaris

Entrades populars