TORRADES AMB CREMA DE PASTANAGA I ANXOVES


INGREDIENTS

6 filets d’anxova
Fulles de ruca
2 pastanagues
6 llesques de pa petites
½ cullerada de sèsam torrat
½ cullerada de mel
Oli d’oliva
Vinagre blanc
Sal

Pelem i tallem petites les pastanagues. Les bullirem amb abundant aigua i un polsim de sal durant uns 18 minuts.

Les escorrem i les aboquem al got de la batedora, afegim un altre polsim de sal, 1 cullerada d’oli i 40 ml d’aigua de la cocció. Les triturem fins a aconseguir una crema. Reservem

Torrem una miqueta les llesques de pa. Untem-les amb una mica de la crema de pastanaga.

Estenem una anxova sobre un plat, posem unes fulles de ruca i les ernboliquem amb l’anxova. Posem sobre una torrada de pa. Així farem amb la resta.

Per a la vinagreta, barregem en un bol la mel, una culleradeta de vinagre i 2 cullerades d’oli, emulsionem molt bé.

Amanim les llesques amb la vinagreta i espolsem per sobre el sèsam.

Servim immediatament.

Font de la recepta Karlos Arguiñano

 

 

Comentaris

  1. Què bones aquestes torradetes d'anxoves. Petons.

    ResponElimina
  2. Si que estan molt bones i son originals, quan les portes a taula agraden molt.Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars