PEUS DE PORC AMB ORELLA I XAMPINYONS

INGREDIENTS

 2 peus de porc
1 orella de porc
1 gra d’all
2 cebes
300 g de xampinyons
1 got de vi ranci
1 bitxo
3 gots d’aigua
10 avellanes
10 ametlles
1 llesca de pa torrat

Els peus per aquesta recepta els he comprat bullits.

Tallem les cebes a daus petits i l’enrossim a la cassola amb un bon raig d’oli, la ceba ha de quedar molt rossa.

Afegim el got de vi ranci a la ceba enrossida i deixem-lo reduir.

Hi afegim un bitxo tallat a rodelles i els peus partits per la meitat i 3 gots d’aigua, deixem bullir, quan l’aigua es vagi evaporant podem afegir-ne una mica més.

Passats 10 minuts afegim a la cassola l’orella tallada a trossets mida mossegada

Deixem coure una estoneta més i afegim els bolets que ja tenim tallats a trossos.

Mentrestant preparem la picada, les avellanes, les ametlles, 1 gra d’all i pa fregit. Triturem i afegim a la cassola, remenem i deixem uns deu minuts més

Ja podem porta a taula i servir.


 

Comentaris

Entrades populars