LLONZES DE PORC AMB SALSA DE CEPS I ROSSINYOLS

                               

INGREDIENTS

2 llonzes de porc
25 g ceps deshidratats
200 g de rossinyols
200 ml crema de llet de 35º
2 grans d’all
Oli d’oliva
Sal

Posem els ceps en un bol amb aigua tèbia per rehidratar-los.

Traiem els rossinyols per descongelar-los que els tenia la temporada passada.

Tallem les llonzes a llesques d’uns dos centímetres sense separar-los de l’os.

Un cop tallades, les salem hi segellem a banda i banda en una paella amb una mica d’oli i les retirem.

A la mateixa paella hi posem els alls tallats ben petits, afegim els rossinyols i un polsim de sal per afavorir la cocció i afegin gust.

Ara hi tornem a afegir la carn segellada. La deixem un minut a la paella per les dues bandes.

Mentrestant en un cassó posem la crema de llet i els ceps que ja tenim rehidratats. I triturem el conjunt. Afegim un raig de l’aigua dels ceps que havien guardat.

Després ho tapem tot i ho deixem coure a foc lent durant vint minuts més o menys.

Passat el temps quan tinguem la carn al nostre gust retirem del foc hi deixem reposar durant uns cinc minuts.

 

 




Comentaris

Entrades populars