AMANIDA D’ESCAROLA AMB CÒCTEL DE GAMBES


 
INGREDIENTS
 
1 escarola ben blanca
Unes puntes de fulles de roure
Gambes
Salsa Perrins
Maionesa
Concentrat de tomàquet
Cogombrets envinagrats
 
Netegem les fulles d’escarola i les tallem a la mida que vulguem.
 
Posem les fulles en un bol amb aigua i gel durant uns quinze minuts, perquè agafi una textura molt més forta.
 
Preparem la salsa còctel: en un bol, barregem la maionesa, una mica de concentrat de tomàquet i unes gotes de salsa Perrins, remenem fins que agafi un to rosat.
 
Bullim les gambes amb aigua i un polsim de sal, un cop fredes les posem al bol amb la salsa còctel.
 
Tallem un parell de cogombrets en làmines fines i els barregem amb la salsa còctel i les gambes, per donar-hi un toc agre.
 
Escorrem l’escarola de l’aigua i la posem uns moments sobre paper de cuina per retirar tota la humitat. Una vegada ben escorreguda, pesem-la al plat per servir i escampem per sobre el còctel de gambes.
 
Acabem amb les puntes de les fulles de roure tallades ben finetes.
 
 
 

 

 

 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars