AMANIDA DE CABDELLS I MARISC

 

INGREDIENTS

2 cabdells
2 ous durs
1 ceba tendra
1 tomàquet
6 llagostins
6 barretes de Surimi
Oli d’oliva
Sal

Comencem bullint els ous, quan el tinguem cuits el refredem amb aigua freda i els pelem, els tallem a trossets petits. Reservem

Netegem els cabdells i els posem uns moments en aigua freda.

Passat el temps els escorrem, centrifuguem els tallem a tiretes i els posem a la safata on els servirem.

Bullim els llagostins amb un grapat de sal, un cop cuits i freds, els pelen i tallem a rodanxes no gaire grosses. Reservem

Tallem les barretes de surimi a la mida més o menys com els llagostins. Reservem

Tallem la ceba i el tomàquet a quadradets petits, amanim i reservem.

Ara és el moment muntar l’amanida. A la safata per servir hi tenim els cabdells tallats i escorreguts, a sobre afegim la ceba i el tomàquet, ara hi afegim els llagostins i el surimi que tenim tallats, amanim tot el conjunt amb sal i oli,  acabem amb els ous que també tenim tallats petits, remenem una mica tot el conjunt i si fes falta acabem d’amanir amb una mica més d’oli. Bon profit


 

Comentaris

Entrades populars