FORMATGE FARCIT DE BOLETS
INGREDIENTS
1 formatge de pasta tova tipus camembert de 250 g
25 ml de nata liquida
50 g de bolets tipus ceps i trompetes de la mort deshidratats
Llesques primetes de pa
Traiem la pell del formatge, de manera que quedi a la vista la part de l’interior.
Buidem aquesta pasta amb una cullereta petita amb molta cura de no foradar les parets exteriors del formatge.
Posem en un cassó la pasta del formatge que hem tret. L’escalfem fins a fondre-la i hi afegim la nata liquida, remenem fins que tinguem els dos productes completament ben integrats.
Mentrestant, haurem rentat la barreja de bolets. Els trossegem i els saltem molt lleugerament en una paella, només per potenciar el gust.
Combinem els bolets amb la crema de fornatge calenta i ho aboquem tot dins de la pell del formatge que hem buidat prèviament. La mateixa escalfor del formatge que hi hem abocat farà despendre totes les restes que havien quedat agafades a la pell.
Preparem unes fines llesques de pa lleugerament torrades per poder-hi untar la crema.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada