PÈSOLS NEGRES AMB CANSALADA
Com no sabíem com es cuinàvem ens van donar les instruccions de com cuinar-los.
INGREDIENTS
½ kg de pèsols negre
1 cullerada de bicarbonat
Talls de cansalada de porc
1 fulla de llorer
2 grans d’all
1 ceba
Oli d’oliva
Sal
El dia abans posem els pèsols negres en remull, amb aigua amb una cullerada de sal i una cullerada de bicarbonat (primer els hem de triar, que no hi hagi cap pedreta).
L’endemà els rentem i els posem al foc, en una olla amb aigua, la fulla de llorer, la ceba pelada, els alls sense pelar, i un bon raig d’oli d’oliva.
Quan bulli, abaixem el foc al mínim, els tapem i els deixem coure durant dues hores. Hi posem sal i els deixem coure uns 30 minuts més o fins que els tinguem al nostre gust.
Tallem la cansalada a tiretes, a una paella posem un raig d’oli i la cansalada, donem unes voltes i l’aboquem en un plat.
Reservem l’oli que ens queda a la paella
Quan hàgim de preparar el dinar, escorrem els pèsols i els passem per la paella amb el suc de la cansalada. Hi posem una mica d’all i julivert.(opcional)
Els donem un parell de voltes més i ja els podem gaudir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada