CUIXETES DE POLLASTRE AMB CARXOFES



INGREDIENTS

6 cuixetes de pollastre
Orenga en pols
Farigola en pols
2 grans d’all
Sal
Pebre negre
250 ml de cervesa
Oli d’oliva

Salpebrem les cuixes de pollastre.

Posem oli en una cassola, quan el tinguem calent enrossim per tots costat les cuixetes-

Quan les tinguem enrossides, afegim les espècies i els alls sencers, donem unes voltes. En aquest punt hi aboquem la cervesa i barregem molt bé-

Abaixem el foc i deixem fer coure durant una bona estona.

Mentrestant preparem les carxofes, que un cop pelades i tallades les posem en un bol amb aigua i un bon raig de llimona perquè no ennegreixin.

Passat el temps, escorrem i salpebrem les carxofes i les afegim a la cassola amb el pollastre.

Passats uns minuts, afegim un got d’aigua i deixem coure i reduir la salsa, fins que tinguem el pollastre al nostre gust.

Deixem reposar una mica abans de servir.


Comentaris

Entrades populars