LLOMS D'ORADA AMB VINAGRETA DE PÈSOLS I LLAGOSTINS AMB AVELLANES



INGREDIENTS

4 lloms d’orada amb la pell, de l80 g cadascun,
4 cullerades d’oli d’oliva

PER A LA VINAGRETA DE PÊSOLS

250 g de pèsols desgranats
8 cullerades d'oli d’oliva
3 cullerades de vinagre blanc

PER ALS LLAGOSTINS

10 llagostins
Aigua i sal
Avellanes

Tallar cada llom d’orada en dos de forma rectangular i mantenint la pell. Posem en una paella l'oli i marquem els lloms d’orada a foc viu per tots dos costats. Enfornar 2 o 3 minuts a 220 ºC, un cop fets reservar per escalfar-los en el moment de servir.

Bullim els pèsols en aigua bullent amb sal, quan els tinguem cuits, els triturem junt amb un raig d’oli fins a aconseguir un puré molt fi. Reservem

Posem una cassola amb un bon raig d’aigua i alta concentració de sal (que recordi l'aigua marina) al foc. Quan bulli fort afegim els llagostins i deixem bullir un minut. Refrescar en aigua freda, però sense deixar que es refredin del tot. Pelar-los i reservar.

Escalfar durant uns instants els lloms de l’orada sota el gratinador al mateix plat on servirem.

Col·locar-los amb la pell cap amunt, sobre un llit de puré de vinagreta pèsols. 

Posar sobre la pell de la daurada uns grans de sal grossa i al seu costat els llagostins  acabats de bullit i avellaners torrades.


 

Comentaris

Entrades populars