dilluns, 13 de maig de 2013

MOS DE BOTIFARRA DOLÇA




INGREDIENTS

Botifarra dolça de Xarcuteries Margarit
Poma Grand Smith
Crackers o llesquetes de pa
Oli d’oliva

Pelem i tallem la poma a talls d’un centímetre de gruix i de la mida del cracker o llesqueta. A una paella amb unes gotes d’oli daurem la poma.

Tallem la botifarra a rodelles de dos centímetres, els traiem la pell. A un altre paella daurem una mica la botifarra, l’anirem girant contínuament perquè no s’enganxi.

Quan tinguem la poma una mica daurada la posem sobre el cracker damunt posem la botifarra.

Podem servir con un entrant, o bé com un postra.

 
 
 
 
 

18 comentaris:

  1. Ep! Nosaltres també la vam tastar! És bona però sembla ben bé que mengis un caramel de carn, oi? després s'ha de compensar amb una cosa ben salada, perquè no ho és gens. En forma de montadito, com l'has fet, m'agrada molt! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Feta així amb la poma acida i com a tapeta, va molt bé però acompanyada d’una bona cerveseta hehehe
      Petons

      Elimina
  2. Tant senzill de fer com boníssima...mmmm...

    ResponElimina
  3. Es que m'encanta com tot ho transformes en bocins i tapetes. Ets una meravella, Sión ! Ho provo. Abraçades

    ResponElimina
    Respostes
    1. Son la meva debilitat, els bocins o tapetes :)
      Petons

      Elimina
  4. No he provat mai la botifarra dolça, però aquesta recepta és sens dubte una bona manera de fer-ho, fàcil i ben bo, segur,

    Montse

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es molt dolça, a mi més m’agrada així que com un postra
      Petons

      Elimina
  5. Una tentadora tapa, sencillamente deliciosa!!!
    Petons.

    ResponElimina
  6. molt senzilla i saborosa, aquesta combinació de dolç i salat és perfecte!

    ResponElimina
  7. és molt bona aquesta botifarra! una bona tapa. petonets

    ResponElimina
  8. No m'he atrevit mai amb la botifarra dolça... però així en tapa em sembla molt bona idea per fer-ne un petit tastet. Ho provaré!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com a plat no m’agrada, però com a tapa amb la poma una mica acida no es troba tan dolça i queda molt bé
      Petons

      Elimina
  9. quins pinxos més bons!!! La botifarra amb la poma ha d'estar boníssima!!

    ResponElimina
  10. Queda un conjunt molt i molt bo
    Petons

    ResponElimina