dilluns, 6 de maig de 2013

BACALLÀ AMB PIL-PIL DE MONGETES I BOLETS





INGREDIENTS

2 talls de bacallà
125 g mongetes de Santa Pau cuites
50 g de gírgoles mini
1 escalunya
2 grans d’all
4 ametlles torrades
Oli d’oliva
Sal
Llorer

Netegem els bolets. Reservem

A un casso posem oli, un all i el llorer, posem-hi a confitar el bacallà durant 10 minuts a 80º C.

En una paella amb un raig d’oli confitem un altre all, quan el tinguem llest el retirem. Amb aquest oli, confitem l’escalunya tallada petita, desprès afegim els bolets, salem, donem unes voltes i ja estarà llest.
Mentrestant fem una picada amb mig all i les ametlles, que abocarem a la paella, juntament amb les mongetes i si tenim una mica de l’aigua de bullir-les, o una mica d’aigua natural, perquè ens quedi com un pil-pil.

Per servir, al plat posem el bacallà escorregut de l’oli i per sobre el pil-pil de les mongetes i els bolets.  

Recepta del LLIBRE CUINA VALLES adaptada al meu gust.         


23 comentaris:

  1. Un plato muy nuestro, está de muerte!! Besos.

    ResponElimina
  2. Encara no he cuinat cap recepta del llibre, vosaltres m'hi heu fet pensar ;)
    Tot i que el bacallà no m'entusiasme, estic segura que me'l menjaria molt de gust!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es d’aquells que son més bons al plat del que sembla
      Petons

      Elimina
  3. oh! Boníssim, Sión. jo també vaig de mongetes, avui. Però no de les de Santa Pau, que també són deliciose, sinó de les del ganxet. La combinació que has fet amb el bacallà i els bolets em fa venir salivera! Petons

    ResponElimina
  4. Quin bacallà més bo Sión!!!! no li falta de res. Petonets

    ResponElimina
  5. Que bo!!! Combinat amb les mongetes ha d'estar de vici!

    ResponElimina
  6. Ja ho crec que m'agrada i molt, es un bon plat ple de sabor.
    Petons.

    ResponElimina
  7. magnifica a questa adaptacio teva... per llepar-se els dits!!

    ResponElimina
  8. una manera muy original y muy buena tu receta Sion
    una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una manera diferent de servir el bacallà
      Una abraçada

      Elimina
  9. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  10. Bo es poc bonissima i a mes a mes diferent..
    Bessets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  11. Bacallà amb mongetes i bolets, umm. ja me'n venen ganes.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  12. Pero que buena combinacion.....aca me cuesta encontar bacalao.....pero lo dejo anotada por si acaso....deliciosa!....Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si consigues bacalao prueba, ya veras como te gustara
      Besos

      Elimina