dimarts, 25 de juny de 2013

MUSCLOS TIGRE




 
Una recepta clàssica de tota la vida que portava molt de temps que no la preparava, ara he decidit a tornar a fer-la.

INGREDIENTS

½ k de musclos
1 tall de lluç
3 gambes
1 ceba petita
Llet
Farina
1 ou
Pa ratllat
Oli d’oliva
Sal

Netegem i obrim els musclos com tinguem costum de fer-ho. Quan els tinguem cuits els traiem de les cloves, els tallem a trossets petits i reservem, les cloves també per farcir-les.

Pelem i tallem a trossets les gambes i el lluç salpebrem, saltegem a una paella amb una mica d’oli, unes voltes i afegim els musclos, una mica de farina remenem, aboquem la llet mica en mica fins que tinguem una beixamel espesseta. Deixem refredar doncs ens serà més fàcil farcir les cloves.

Farcim les coves, les passem per ou batut i pa ratllat, les daurem a una paella amb oli que ja tindrem calent, nomes volta i volta. Ja podem servir

 

17 comentaris:

  1. mmm! A mi m'encanten, Sión! També n'he fet a casa dues o tres vegades. I m'agraden més que els del bar! T'han quedat molt xulos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens agraden molt, però es d’aquelles coses que no menjaria mai al bar.
      Petons

      Elimina
  2. No els he fet mai i mira que m'agraden.

    Muas!

    ResponElimina
  3. Aquests a ma mare li encanten!! els fa sempre per Nadal o alguna festa familiar!! m'apunto la recepta per sorpendre-la algún dia!!
    Petonets!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro que t’agradin i puguis sorprendre a la teva mare
      Petons

      Elimina
  4. Clàssica de tota la vida, però no els he fet mai!
    Potser que hi posi remei, oi? :)

    ResponElimina
  5. Quins records!! m'agraden moltíssim, i no són dificils de fer, només entretinguts!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com molt bé dius no son difícils però si entretinguts !
      Petons

      Elimina
  6. Quins platets més amorosos! No hi poden fallar mai els tigres.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es un dels que ens faltaven jejeje
      Petons

      Elimina
  7. Els trobo tan bons amb aquest arrebossats...
    M'encanten!!
    petonets.

    ResponElimina
  8. Aquesta recepta ha de ser bona de veritat!! Queda apuntadíssima. Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si els prepares ja em diràs el resultat
      Una abraçada

      Elimina
  9. Hola,

    Hem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 37.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.

    A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.000 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!

    Lestevesreceptes.cat forma part del segon portal de receptes més important del món, amb presència a 37 països diferents. Tenim pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres.

    Vols formar part d’aquesta gran familia?

    Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!

    Carles Vicente
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina