dilluns, 17 de juny de 2013

CREMA DE COLIFLOR AMB LLAGOSTINS




INGREDIENTS

½ k de coliflor
1 porro
1 tassa de crema de llet de 35º
4 llagostins
Oli d’oliva
Sal

A una olla amb aigua i un polsim de sal bullirem la coliflor i el porro tot tallat a trossos, quan ho tinguem cuit, escorrem reguem amb una mica d’oli i triturem. Reservem calent

El llagostins els farem a la planxa, un cop cuits els traiem la pell i reservem.

Per servir, posem a un plat fondo la crema, els llagostins i acabem amb un fil d’oli.
 
 

19 comentaris:

  1. Bona i fàcil. ideal per a començar l'àpat!

    ResponElimina
  2. Fàcil, ràpida i sana, no es pot demanar res més!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I si queda bona, ja o tenim tot, hehehe
      Petons

      Elimina
  3. No hi penso mai en la crem de colilor, i això que aig cremes de tot!!!! Ptns Sión!

    ResponElimina
  4. La crema de coliflor és una proposta que m'encanta, perque a més del sabor té aquest blanc tan pur que costa de trobar a la cuina :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan portes el plat a taula fa goig tan blanquet !!!!!
      Una abraçada

      Elimina
  5. uauuu quina mescla de sabors tant interessant! m'ho apunto! petons

    ResponElimina
  6. No sóc de coliflor, però en crema i amb llagostins... ha d'estar bona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb crema no sembla coliflor, el porro i la crema de llet distreuen els sabors
      Petons

      Elimina
  7. Sóc fan de totes les cremes de verdura, i aquesta ha de quedar molt fina.
    Amb els llagostins es converteix en una crema de luxe!

    ResponElimina
  8. Sión i Miquel; Un llit de coliflor, acompanyat amb el coixí dels llagostins.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que més es pot demanar ??????
      Una abraçada

      Elimina
  9. Em sembla una aportació original la de no barrejar la crema de llet sinó és al plat.
    Una abraçada.

    ResponElimina