dissabte, 9 de novembre de 2013

MINI LASANYES AMB BACÓ I TOMÀQUET




Amb aquesta recepta vull participar a la tercera edició de Blocs Contra la Fam i convidar-vos a participar en la difusió del Gran Recapte 2013 del Banc d’Aliments




INGREDIENTS

Plaques de pasta per canelons
2 tomàquets
100 g de bacó fumat a talls
100 g de formatge a talls
Formatge ratllat
Farina
Mantega
Llet
Oli d’oliva
Sal
Nou moscada molta
Pebre negre molt

A una olla bullirem les plaques de canelons tal com ens indica el fabricant. Reservem

Preparem una beixamel, com tinguem costum de fer-la, amb un polsim de nou moscada. Reservem

Tallem els tomàquets a rodelles, salpebrem. Reservem

A la safata on farem les lasanyes l’untem amb unes gotes d’oli, posem quatre plaques de canelons separades entre si, cobrim amb bacó, unes rodelles de tomàquet i un tall de formatge, repetim aquesta operació dues vegades més i acabem amb una placa de caneló.


Cobrim amb la beixamel, espolsem una mica de formatge ratllat, ho portem al forn que ja el tindrem pre escalfat a 200º C, i deixem coure uns 25 minuts, si fes falta podem gratinar una mica.



10 comentaris:

  1. Tenen una pinta irresistible!!! Petons

    ResponElimina
  2. M'encanta aquesta lasanya! és molt original i fàcil. Me l'apunto!!

    ResponElimina
  3. Ostres a mi el bacon em faria mal, o sigui que aquesta lasanya m'encantaria!!! Petons!

    ResponElimina
  4. Seran minis, però l'efecte és màxim. Bona proposta.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Una aportació magnífica!
    A veure si entre tots aconseguim superar la xifra de l'any passat!

    ResponElimina
  6. Estupendos y a pesar de ser en pequeñito, no dejan de ser menos sabrosos y deliciosos.
    un besote

    ResponElimina
  7. Quina delicia!! I més si són per una bona causa!!
    Petons

    ResponElimina
  8. Sión, ja fa uns dies que vaig veure la foto penjada al facebook però encara no havia vingut a veure al blog la recepta. Fantàstica i per una bona causa.

    ResponElimina
  9. Hola guapa!! Molt de temps sense passar, però no he possat ni receptes al meu blog. M'encanta aquesta idea i la recepta ha d'estar ummmm. Enhorabona.

    ResponElimina