diumenge, 17 de novembre de 2013

REMENAT DE BOLETS I LLAGOSTINS




INGREDIENTS

4 ous
12 llagostins
200 g bolets 
2 grans d’all
Anet molt
2 cullerades de formatge ratllat
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Netegem els bolets, en aquesta ocasió uns xampinyons silvestres, trossejar els més grossos. Reservar

Pelar els llagostins, pelar també els alls i tallar-los a lamines fines, esbaldir l`anet i tallar-lo petit. Reservar

A un bol posem els ous, el formatge un polset de sal i un de pebre i batre’ls molt bé.

Posem una paella al foc amb l’oli, quan el tinguem calent posem els alls, unes voltes i afegim els bolets que deixem coure uns dos minuts, incorporem els llagostins courem un minut més.

Aboquem els ous que tenim preparats, sobre el saltejat, anirem remenant fins que qualli l’ou i el tinguem al nostre gust. Espolsem l`anet per sobre i servim immediatament.



12 comentaris:

  1. Ostres, un remenat així explicat, i presentat com tu, guanya como 10 vegades més.... quines ganes de sopar-ne una mica.. ains

    Cuina d'emergencia
    http://cuinademergencia.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs la propera vegada t’aviso jejeje
      Una abraçada

      Elimina
  2. Fàcil, ràpid de preparar i... vet aquí un gran plat.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com molt bé has dit, poca feina i molt bo !!
      Una abraçada

      Elimina
  3. Bolets i gambes...una bona combinació! Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Bolets i llagostins junts en un plat és resultat bo assegurat!!
    Un mar i muntanya boníssim!
    Petonets

    ResponElimina