dimecres, 11 d’octubre de 2017

FLAMETS




INGREDIENTS

120 g de sucre
125 ml d’aigua
50 g de glucosa
4 rovells d’ou
5 g sucre avainillat
1 cullerada sopera de cafè soluble

Untem els motlles amb la glucosa.

A un cassó posem l’aigua i el sucre que farem bullir durant 5 minuts.

Barregem els rovells d’ou, amb el sucre avainillat i l’aigua ensucrada que tenim preparada i freda.

Dividim en dues parts la barreja. Omplim els motlles amb aquesta part de la preparació.

A l’altra part, hi barregem el cafè soluble, remenem perquè ens quedi ben integrat, ho aboquem als motlles.

Tapem tots els flamets amb paper film, posem al bany maria al forn preescalfat a 180 ºC durant uns quinze minuts,  procurant que l’aigua arribi a bullir.

Deixem refredar, els desemmotllem i els posem a les càpsules de presentació a taula. 

Podem reservar-los a la nevera fins el moment de servir.



3 comentaris: