dimarts, 24 d’octubre de 2017

POLLASTRONS AL CHIMICHURRI





INGREDIENTS

2 pollastrons
Salsa chimichurri
1 got de cervesa


1 got d’aigua
Patates
Oli d’oliva

Netegem els pollastrons, els partim per la meitat.

Els posem a una safata, escampem per sobre una bona quantitat de salsa chimichurri, Els deixem marinar durant unes dues hores. Anirem girant-los de tant en tant perquè ens quedin ben marinats per tots costats.

Per aquesta recepta la salsa la tenia a la nevera que va sobrar d’una altra preparació. La recepta la trobareu aqui.

Passat el temps els traiem del marinat i els posem a la safata per anar al forn, afegim la cervesa, l’aigua i 4 cullerades de chimichurri del marinat.

Portem la safata al forn que ja el tindrem preescalfat a 200 ºC, deixem, coure durant uns quaranta-cinc minuts, o fins que els tinguem al nostre gust, els anirem girant de tant en tant.

Mentrestant freguin les patates tallades a rodanxes no gaire gruixudes.

Per servir, al plat fem un llit amb les patates, a sobre posem la meitat del pollastró, amanim amb una cullerada de l’oli de la safata.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada