dijous, 9 de novembre de 2017

CONJUNT DE SABORS




Aquesta tapa podríem dir que és de fons de congelador, molt fàcil i bona. Aprofitant petites restes d’ingredients preparats per altres receptes.

INGREDIENTS

2 trossos de potes de pop cuit
2 talls de cansalada a baixa temperatura
2 talls de botifarra negra
Petits xips de patata
Trossos de rovellons

La pota de pop la deixem descongelar, la tallem a trossos d’uns 5 centímetres i reservem.

La cansalada cuita a baixa temperatura, la tenia preparada i congelada la recepta la trobareu aquí.

Tallem la botifarra negre a la mida de la resta d’ingredients.

D’una patata en tallem petites mitges llunes amb l’ajut tallador. Les fregim i reservem.

A una planxa, enrossim una mica tots els ingredients i els anem posem a la pedra per servir, acompanyats de les patates i dels trossos de rovellons fets a la planxa l’últim moment.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada