MACARRONS AMB GAMBES I CALAMARS



INGREDIENTS

10 gambes
3 calamars
Potes de calamarsets
250 g de macarrons (plomes núm.3)   
1 ceba
4 tomàquets
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
Formatge ratllat

Pelem les gambes i reservem, els caps i les pells les saltem a una paella amb una mica d’oli, donem unes voltes, i ho aboquem a una cassola amb una mica d’aigua, la portem al foc per fer-ne un brou curt. Quan el tinguem el colem i reservem.

Netegem els calamars i el tallem a rodanxes. Els salpebrem i saltem amb una mica d’oli, passats uns moments els retirem i reservem.

Les potes dels calamarsets els tenia saltats al congelador. Deixem descongelar.

A una cassola amb un raig d’oli, sufragui’m la ceba ratllada empolsinada amb sal, quan comença a enrossir, afegim el tomàquet ratllat, deixem confitar el conjunt.

Quan tinguem la salsa al nostre gust, hi afegim les gambes tallades per la meitat, els calamars i les potes dels calamarsets, remenem i deixem coure a foc mitjà fins que ho tinguem al nostre gust. Rectifiquem de sal i de pebre si fes falta.

Bullirem els macarrons, segons ens indiqui el fabricant. Quan els tinguem cuits, els escorrem i aboquem a la cassola amb el peix. Deixem uns moments donant-los unes voltes perquè quedin ben integrats amb la resta d’ingredients.

Quan servim podem, espolsar-hi per sobre una mica de formatge ratllat, a la taula deixem un plat amb més formatge per si algú en vol una mica més.


Comentaris

Entrades populars