BACALLÀ AMB POMA CONFITADA I BOTIFARRA NEGRA



INGREDIENTS

2 talls de bacallà dessalat
1 poma Gran Smith
100 g de botifarra negra
1 llimona
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
Cibulet

Confitem els talls de bacallà dessalat amb oli d’oliva a 80 ºC durant 10 minuts. Passat el temps els traiem de l’oli amb molta cura i reservem.

Mentrestant preparem la poma, la tallem a làmines el nostre gust, la confitem a una paella amb unes gotes d’oli, uns talls de mantega i un raget de llimona. Quan encara estan una mica consistents les reservem.

Pelem i tallem a daus la botifarra negra i la saltem amb unes gotes d’oli. Reservem

Al moment de servir, escalfem el bacallà amb el mateix oli del confitat. Escorrem-lo bé.

Al plat per servir, fem un llit de pomes laminades en cercle. Col·loquem a sobre el bacallà  i cobrim amb trossets de la botifarra negra i uns trossets de poma. Espargim una mica de cibulet per sobre i cap a taula.

Font de la recepta el blog Receptes de Bacallà adaptada al meu gust.



Comentaris

  1. Una recepta de bacallà que, per a mi, representa una novetat, una novetat interessat. Els diferents ingredients penso que han de lligar molt bé.
    Queda anotada.

    Una abraçada.

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. L'autor ha suprimit aquest comentari.

      Suprimeix
    2. També em va semblar una novetat si més no curiosa, però al plat el conjunt d'ingredients lliga molt i molt bé!!
      Una abraçada

      Suprimeix
  2. Avui l'he fet... amb una petita variant.
    La publicaré aviat.

    Gràcies Sion

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

Entrades populars