ARRÒS AMB CRANC BLAU DEL DELTA DE L’EBRE




El mes passat vàrem fer una excursió de 4 dies al Delta de l’Ebre. En tornar cap a casa anàvem carregats amb uns quants dels seus productes fantàstics.

Aquest cap de setmana li ha tocat el torn a aquest arròs amb un Cranc Blau.

INGREDIENTS 

1 cranc blau
2  calamars
½ k de musclos
1 ceba
2 tomàquets
Arròs Molí de Rafalet
Sal
Oli

PEL BROU

Peix de roca
1 tomàquet
1 ceba

Preparem un brou amb peix de roca.

Posem al foc una olla amb aigua, mentre s`escalfa, netegem el peix, salem i a una paella amb oli, el fregim una mica, quan el tinguem llest el posem a l’olla, amb l’oli que ha quedat sufragui’m la ceba i el tomàquet, i desprès tot cap a l’olla. Deixarem coure uns vint minuts.

Obrim els musclos al vapor com tinguem costum de fer-ho. Després els traiem de les cloves i reservem.

Netegem els calamars, els tallem a rodelles i reservem.

Un cop descongelat, tallem el cranc blau en quatre trossos. Reservem tota la salsa que ens queda a la clova en obrir-lo.

A la paella on farem l’arròs, posem oli i sufragui’m els trossos de cranc blau, reservem.
Sufragui’m també les rodelles de calamars. Quan les tinguem les reservem amb el cranc.

Amb el mateix oli, confitem la ceba i després el tomàquet, quan ho tinguem al punt, tornem a posar-hi el cranc, el calamar i la salsa que tenim a la clova del cranc, donem unes quantes voltes i afegim l`arròs, enrossint-lo una miqueta, aboquem els musclos sense cloves i el brou, que tenim preparat, anirem remenant de tant en tant, rectifiquem de sal si fes falta, esperem uns minuts més i ja el tindrem llest.


Comentaris

  1. No lo he comido el cranc blau, pero he oído hablar de el, seguro que le da un sabor riquísimo al arroz. bss.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esta riquísimo nosotros tampoco lo habíamos comido antes i repetiremos cuando podamos!!
      Besos

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars